Ledende leverandør av OTC produkter i Norge

Weifa ble grunnlagt i 1940 og sysselsetter i dag ca. 30 høyt kvalifiserte medarbeidere ved hovedkontoret i Oslo. Weifa er et firma i kontinuerlig vekst. Selskapet har en sterk posisjon i Norge, og er det største legemiddelselskapet innen reseptfrie legemidler (OTC). Weifa er markedsledende innen smertelindring, med solid etablerte merkevarer som Paracet og Ibux. Midler mot forkjølelse og luftveisplager, til sårbehandling og kosttilskudd er andre sterke kjerneområder.

Merkevarebygger

Weifa er til stede i verdikjeden – fra forskning og utvikling til distribusjon og salg. Historisk har Weifa vært en sterk og suksessfull merkevarebygger gjennom flere tiår. Kontinuerlig jobbing med forbrukerinnsikt, innovasjon og kundefokus har resultert i en unik posisjon for Weifa sine merkevarer i det norske markedet. Merkevarer som Paracet, Ibux, Paralgin Forte, Bronkyl, Pyrisept og Weifa C er alle kjente og ledende innenfor sine segmenter.

Weifa har årlig lansert nye produkter som bidrar til å hjelpe forbrukerne i hverdagen med sine helsebehov. Weifa har historisk vært en pådriver for å switche legemidler fra reseptbelagte til reseptfritt. Dette med kjente produkter som Ibux gel 100gr, Samin og Bronkyl for å nevne noen.

Ambisjon om lederskap

Weifa har satt seg høye, ambisiøse mål for fremtiden. Innen legemidler og livsstilprodukter er ambisjonen å bli det ledende norske selskapet innen forbrukerhelse (consumer health). Selskapet skal befeste og styrke sin posisjon som aktør nummer én innen smertelindring, samt bli det raskest voksende selskapet innen kategorien forkjølelse og luftveisplager. De ledende posisjonene skal sikres gjennom å kombinere kvalitetsfokus i alle prosesser med kundefokus i produktutvikling og relasjonsbygging. Vår visjon er å bli den mest betrodde og verdsatte nordiske leverandør av produkter og løsninger innen legemidler og livsstilprodukter.