Complete Dvergpalme kapsler 60stk

Complete Dvergpalme med gresskarfrøolje og sink er et naturlig kombinasjonsprodukt som kan hjelpe mot plager i forbindelse med forstørret prostatakjertel. Hver kapsel inneholder 160mg dvergpalmeekstrakt, 280mg gresskarfrøolje, 10mg sink og 1 mg kobber. Dvergpalme anbefales til menn over 40 år med hyppige vannlatingsbehov om natten.

Hjelper mot:

Dvergpalme og gresskarfrøolje er tradisjonelt brukt i folkemedisinen og kan avhjelpe hyppig vannlatingsbehov om natten. Cellene i prostata har det høyeste nivå av sink i kroppen og sink omtales gjerne som mannens mineral fordi det bidrar til god prostatahelse.

Ingredienser:

Gresskarfrøolje (curcubita pepo), dvergpalmeekstrakt (serenoa repens), geleringsmiddel (gelatin fra storfe, glyserol), vegetabilsk hardfett, sinkoksid, hjelpestoff (gul bivoks, soyalecitin), kobbersulfat, fargestoff (jernoksid).

Forsiktighetsregler:

Kontakt lege ved prostataproblemer for å utelukke alvorlig sykdom. Bør ikke brukes sammen med legemidler til behandling av prostataproblemer eller blodfortynnende midler som warfarin (Marevan) uten i samråd med lege.

Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides.

Kan brukes av

Glutenfri
Laktosefri

Dosering av 160 mg

2 kapsler per døgn

Beredningsform

Kapsler

Finnes hos

boots
apotek1
vitus
komplettapotek
Laster

Er du helsepersonell?

Disse sidene er rettet mot helse personell.