Complete Omega-3 for barn tyggekapsler 60stk

Complete Omega-3 for barn er et høykonsentrert omega-3 produkt med appelsinsmak. Barn som vokser har behov for jevnlig tilførsel av de essensielle fettsyrene omega-3. Mange barn liker ikke smaken av fiskeolje, og vil derfor ikke ta tran eller andre tilskudd som smaker av tran eller fiskeolje. Complete Omega-3 for barn har gjennomgått et ekstra rensetrinn, noe som gir en renere fiskeolje og motvirker harskning. Produktet er dermed uten transmak og smaker friskt av appelsin.

Hjelper mot:

Omega-3 fettsyrer er viktig for oppbygning av cellene i kroppen vår og er spesielt viktig for hjernens funksjon. Complete Omega-3 for barn inneholder en høykonsentrert fiskeolje, slik at man får mest mulig av de gunstige omega-3 fettsyrene EPA og DHA. Nyere forskning viser at omega -3 fettsyrene EPA og DHA kan virke positivt på konsentrasjonsevnen. Fettsyrene EPA og DHA bidrar også til hjertets normale funksjon. Omega-3 for barn inneholder ikke D-vitamin, slik at produktet kan kombineres med produkter som inneholder D-vitamin.

 

Ingredienser:

Fiskeolje (piscis oleum), konsistensmiddel (mannitol), geleringsmiddel (glyserol, gelatin fra storfe), vegetabilsk fett, modifisert potetstivelse, aroma, soyalecitin, antioksidant, (tokoferoler), søtstoff (sukralose, sakkarinnatrium), fargestoff (titandioksid, jernoksid, kurkumin).

 

Produktet er gluten- og laktosefritt. Gelatinen er halal- og kosher-godkjent. 

Forsiktighetsregler:

Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Inneholder søtstoffer. Kan virke avførende ved høyt inntak.

Kan brukes av

For barn over 4 år

Dosering

Døgndose for barn over 4 år:
2 - 3 kapsler

Beredningsform

Tyggekapsler

Finnes hos

apotek1
vitus
Laster

Er du helsepersonell?

Disse sidene er rettet mot helse personell.