Mabs Bomull

Kompresjon

Mabs Bomull Navy

En klassisk kompresjonsstrømpe med høy andel bomull, som passer like godt til menn og kvinner. Strømpen har kompresjonsklasse 1 (18 mmHg), som har høyest trykk ved ankelen og avtakende trykk opp mot kneet. Uansett om du står, går eller sitter mye, kommer du til føle deg piggere i bena fordi kompresjonsstrømpene øker blodsirkulasjonen. Hovne og ømme ben blir bare et minne. Kompresjonsstrømpen motvirker og forebygger også årebrokk.

Velg riktig størrelse:

 For at passformen skal bli perfekt bør du ta utgangspunkt i tre mål; skostørrelse, omkrets rundt ankelen der den er smalest, og omkretsen rundt leggen der den er tykkest. Målene skal tas umiddelbart om morgenen før bena/føttene har hovnet opp. Brett aldri ned den øvre strømpekanten fordi det gir feil trykkfordeling og dermed ikke beregnet effekt!

 

Materiale:

63 % Bomull, 27 % Polyamid, 10 % Elastan

 

Vaskeråd:

 For å oppnå maksimal holdbarhet for strømpen skal den vaskes etter hver bruk. Det gjenoppretter strømpens elastisitet, og dermed et godt trykk. Strømpen kan maskinvaskes på 60 grader, sentrifugeres og tørkes i tørketrommel.

Finnes hos

boots
apotek1
vitus
dittapotek
komplettapotek
Laster

Er du helsepersonell?

Disse sidene er rettet mot helse personell.