Mabs Bomull

Kompresjon

Mabs Bomull Svart

Mabs Cotton er en myk og behagelig kompresjonsstrømpe med høy andel bomull som passer både for kvinner og menn. Mabs Cotton har kompresjonsklasse 1 (18 mmHg), som har høyest trykk ved ankelen og trykket avtar så opp mot leggen. Kompresjonsstrømpene øker blodsirkulasjonen i bena slik at du kan føle deg piggere i bena hele dagen, uansett om du står, går eller sitter mye. Kompresjonsstrømpen motvirker også årebrokk. Passer for både herre og dame.

Velg riktig størrelse: 

For at passformen skal bli perfekt bør du ta utgangspunkt i tre mål; skostørrelse, omkrets rundt ankelen der den er smalest, og omkretsen rundt leggen der den er tykkest. Målene skal tas umiddelbart om morgenen før bena/føttene har hovnet opp. Brett aldri ned den øvre strømpekanten fordi det gir feil trykkfordeling og dermed ikke beregnet effekt!

 

Materiale:

 63 % Bomull, 27 % Polyamid, 10 % Elastan

 

Vaskeråd: 

For å oppnå maksimal holdbarhet for strømpen skal den vaskes etter hver bruk. Det gjenoppretter strømpens elastisitet, og dermed et godt trykk. Strømpen kan maskinvaskes på 60 grader, sentrifugeres og tørkes i tørketrommel.

Finnes hos

boots
apotek1
vitus
dittapotek
komplettapotek
Laster

Er du helsepersonell?

Disse sidene er rettet mot helse personell.