Mabs Travel

Kompresjon

Mabs Travel

Mabs Travel er en medisinsk støttestrømpe som lindrer plager som oppstår ved lang tids stillesitting, f.eks. ved reiser. Ved lengre enn fire timers flyreise øker risikoen for blodpropp. Dette kan motvirkes ved å bruke Mabs Travel. Mabs kompresjonsstrømper har gradert komprimering fra ankelen og oppover. Det gir økt strømning av blod fra føttene til hjertet, hvilket gjør medisinske kompresjonsstrømper til den mest effektive og komfortable måten å forebygge for eksempel hovne ben og årebrokk. Mabs Travel har kompresjonsklasse 1 (18 mmHg). Passer både for herre og dame.

Velg riktig størrelse: 

For at passformen skal bli perfekt bør du ta utgangspunkt i tre mål; skostørrelse, omkrets rundt ankelen der den er smalest, og omkretsen rundt leggen der den er tykkest. Målene skal tas umiddelbart om morgenen før bena/føttene har begynt å hovne opp. Brett aldri ned den øvre strømpekanten fordi det gir feil trykkfordeling og dermed ikke beregnet effekt!

 

Materiale

56 % Bomull, 26 % Dry Yarn, 10 % Polyamid, 8 % Elastane

 

Vaskeråd: 

For å oppnå maksimal holdbarhet for strømpen skal den vaskes etter hver bruk. Det gjenoppretter strømpens elastisitet, og dermed et godt trykk. Strømpen kan maskinvaskes på 60 grader, sentrifugeres og tørkes i tørketrommel

Finnes hos

boots
apotek1
vitus
dittapotek
komplettapotek
Laster

Er du helsepersonell?

Disse sidene er rettet mot helse personell.