Simen Nyberg-Hansen

Managing Director

Simen ble ansatt som CFO i Weifa i august 2015, og har vært Managing Director siden november 2017. Simen har tidligere efaring som konsulent og styreformann i Dolphitech AS, og har også jobbet som CFO i Norman AS og Viking Redningstjeneste International AS. Simen er statsautorisert revisor og har master- og bachelor program i regnskap og revisjon fra Handelshøyskolen BI.

 

Ole Henrik Eriksen

Operational Director

Ole Henrik ble ansatt som VP Business Development i Weifa i september 2014 da Aqualis overtok eierskapet i Weifa AS. Han har jobbet 30 år innen legemiddelindustri, biotech og medtech og har bred erfaring fra forskjellige lederjobber. Han har jobbet i Nycomed Imaging (nå GE Healthcare) med utvikling av kontrastmidler for det internasjonale markedet, jobbet i Medinnova (nå Inven2) med etablering av selskaper basert på oppfinnelser fra Rikshospitalet og ble ansatt som første daglige leder i Clavis Pharma, der han jobbet helt til selskapet skiftet navn til Aqualis i 2013 og kjøpte Weifa i 2014. Ole Henrik er utdannet sivilingeniør i organisk kjemi fra NTH i 1984.

 

Morten Hovland Sand

Sales & Marketing Director

Morten startet i Weifa i 2007 og har vært Salgsdirektør siden 2008. Han har tidligere solid erfaring fra ledelse, strategi, salg og merkevarebygging for FCMG produkter fra firmaer som Coca Cola, Mills og Esso.Morten har en BBA fra BI Norwegian Business School.