Proxan 250mg tabletter 20stk

Proxan 250 mg tabletter gir effektiv lindring av menstruasjonssmerter. Virkestoffet i Proxan (naproksen) har lang virketid, og man vil kunne oppnå smertelindring med to doseringer i døgnet. Målet med Proxan er å kunne leve normalt og fortsatt være i aktivitet selv om man har menstruasjonssmerter.

Hjelper mot:

Proxan tabletter 250 mg er et reseptfritt legemiddel. Proxan inneholder virkestoffet naproksen og brukes ved egenbehandling av menstruasjonssmerter.

Kan brukes av

Glutenfri
Laktosefri

Forsiktighetsregler

Proxan® 250 mg tabletter

Proxan® (naproksen). Reseptfritt legemiddel. Voksne og barn over 12 år:  Til kortidsbehandling av smerter ved menstruasjon. Til andre typer smerte kun etter avtale med lege. Skal ikke brukes av personer som har eller har hatt magesår, er overfølsomme for naproksen, har alvorlig hjertesvikt og/ eller nyresvikt eller dersom andre smertestillende eller betennelsesdempende midler har forårsaket astma, elveblest eller nesetetthet. Skal ikke brukes av gravide i de siste 3 månedene av svangerskapet. Til barn og gravide etter avtale med lege. Les pakningsvedlegget nøye før bruk.

Dosering av 250 mg

500 mg ved begynnende menstruasjonsplager.
Deretter 250 mg ved behov, men ikke mer enn 750 mg i døgnet.

Beredningsform

Tablett

 

Finnes hos

boots
apotek1
vitus
komplettapotek
Laster

Er du helsepersonell?

Disse sidene er rettet mot helse personell.