Complete Kalsium 500mg m/D-vitamin

Complete Kalsium består av en serie kalsiumprodukter, både med og uten D-vitamin, som dekker de fleste behov. Det gjør det enkelt å velge den kombinasjonen som passer for nettopp deg. Tyggetablettene har en behagelig ferskensmak.

Hjelper mot:

Complete Kalsium tyggetabletter med D-vitamin inneholder 500 mg kalsium og 200 IE D-vitamin. Kalsium er en viktig byggestein for å styrke skjelett og tenner. Jevn tilførsel av kalsium er derfor viktig for benbygningen og for å opprettholde en sunn benhelse. D-vitamin er viktig for at kroppen skal ta opp kalsium fra det vi spiser og muliggjøre transport og opptak til skjelettet. Complete Kalsium kosttilskudd er spesielt viktig ved økt kalsiumbehov f. eks. i vekstperioder, under graviditet og amming, før og etter overgangsalderen og til eldre. 

Ingredienser:

Kalsiumkarbonat, søtstoff (xylitol), fyllemiddel (kryssbundet natriumkarboksymetylcellulose), syre (sitronsyre), aroma, antiklumpemiddel (magnesiumstearat), kolekalsiferol (vitamin D3), søtstoff (aspartam).

Complete Kalsium leveres i bokser med 100 stykk.  Det finnes også en Complete Kalsium uten tilsatt D-vitamin

Kan brukes av

Voksne og barn over 3 år

Forsiktighetsregler

 

Inneholder søtstoff og fenylalaninkilde. Kan virke avførende ved høyt inntak. Kosttilskudd bør ikke brukes som erstatning for et variert kosthold. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides.

 

 

Dosering av 500 mg

Unge fra 11 år og voksne: 1 tablett daglig
Barn fra 3 år til 11 år: 2 tabletter daglig

Beredningsform

Tyggetabletter

Finnes hos

boots
apotek1
vitus
komplettapotek
Laster

Er du helsepersonell?

Disse sidene er rettet mot helse personell.