Allevo

Healthy Choice VLCD

VLCD Soup Potato & Leek 24-pack

Tool box for a healthier lifestyle!

VLCD (Very Low Calorie Diet) er et produkt for deg som ønsker/trenger en rask innledende vektreduksjon. En kickstart for å komme i gang med vektreduksjon og for å bryte raskt med gammelt spisemønster. For å oppnå beste effekt skal samtlige måltider byttes ut i løpet av en 1–3-ukers periode med 5 porsjoner Allévo VLCD per dag. 5 porsjoner inneholder alle de vitaminene og mineralene kroppen trenger for å erstatte hele kosten, men kun 566 kcal per dag. (Normalt energiinntak for en voksen person er ca. 2000–3000 kcal per dag).

 

Lagret fett som primær energikilde

Allévos VLCD- produkter inneholder et svært begrenset antall karbohydrater. Mangelen på karbohydrater gjør at kroppen begynner å bruke lagret fett som primær energikilde. Denne tilstanden kalles ketogenese og fører til en rekke positive effekter for personer som ønsker/trenger å gå ned i vekt. Les mer om VLCD og effekten av ketogenese her. 

 

De tre første dagene er de tøffeste

Når man bytter ut alle måltider med VLCD-produkter, opplever mange en tøff periode de tre første dagene, før kroppen går inn i ketose. Mange føler seg svært sultne og har behov for å fylle magen. Disse dagene kan det være nyttig å bruke Allévo Weight Loss, kostfiber i tablettform, som øker metthetsfølelsen. Les mer om Allévo Weight Loss her.

 

Klinisk testet effekt

Effekten av Allévos VLCD-produkter er dokumentert i kliniske studier.  Les om studiene her.

 

Hurtigfakta:

Kickstart

Diett 1–3 uker

Vektkontroll

Uten tilsatt sukker

Finnes hos

boots
apotek1
vitus
dittapotek
komplettapotek
Laster

Er du helsepersonell?

Disse sidene er rettet mot helse personell.